Succes van COVID-19 Revalidatie bij Formupgrade!

“Eind november werd ik geveld door corona. Waar ik voor de corona zo’n 4x per week bij Formupgrade te vinden was, was na corona mijn conditie en kracht ver te zoeken: een stukje wandelen was een uitputtingsslag en een trap oplopen was loodzwaar.
Op advies van mijn huisarts en mijn leefstijlcoach Priscilla, kwam ik terecht bij fysiotherapeut Wessel voor revalidatie na corona. Tijdens de fysiotherapie zijn we aan de slag gegaan met ademhalingsoefeningen, spieropbouw en conditieopbouw.
 
Al snel merkte ik, dat ik iedere week wat progressie boekte en langzaam ook mijn dagelijkse activiteiten weer op kon gaan pakken.
 
Na 3 maanden fysiotherapie ben ik inmiddels weer fulltime aan het werk en probeer ik zo’n 3 keer per week weer een groepsles FunFit te volgen. Mijn conditie is nog niet optimaal, maar zonder fysiotherapie was ik zeker niet zo ver gekomen.”
Vorig bericht
Lat Pulldown. Niet te breed pakken!
Volgend bericht
Fysiotherapie inloopspreekuur (gratis)