Waarom verzekeren voor fysiotherapie?

De fysiotherapeut is dé specialist in houding en beweging. Ruim 4 miljoen Nederlanders roepen jaarlijks hulp in van de fysiotherapeut. Met wat voor vragen kloppen mensen zoal aan?

 

Vitaal werken
Door een verkeerde werkhouding, herhalende bewegingen, trillingen of intensieve belasting kun je lichamelijke klachten ontwikkelen. Als je je tijdig laat adviseren door de fysiotherapeut, kun deze klachten voorkomen. Heb je door je werk toch klachten gekregen? Met advies en oefeningen kan een fysiotherapeut je helpen om daar zo snel mogelijk vanaf te komen.

Blijven sporten
Fysiotherapeuten zijn de belangrijkste behandelaren van sportblessures. Als je er op tijd bij bent, kan fysiotherapie ook helpen om (ernstigere) blessures te voorkomen. Heb je toch een blessure opgelopen en moet je misschien zelfs geopereerd worden? Dan helpt de  fysiotherapeut je om zo snel mogelijk weer op je oude niveau te sporten.

Snel weer op de been
Heb je een operatie ondergaan? Of kun je een deel van je lichaam een tijdlang niet goed gebruiken  vanwege een breuk of blessure? Met advies en doelgerichte oefeningen kan fysiotherapie helpen om je spierkracht en conditie weer terug te krijgen.

Zo lang mogelijk zelfstandig leven
Onafhankelijk zijn en kunnen genieten van je vrijheid: voor ouderen en chronisch zieken is dat niet vanzelfsprekend. De fysiotherapeut helpt om het lichaam soepel te houden en fit te blijven, waardoor mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven.

Vorig bericht
Zorgverzekering kiezen voor 2022
Volgend bericht
Cursus knieklachten afgerond door Camilo