Revalidatie na corona

Ben jij of ken jij iemand die besmet is geweest met corona? Op advies van de huisarts kun je bij Formupgrade werken aan je herstel.

Hoewel er nog veel onduidelijk is over revalidatie van coronapatiënten, zijn experts het er over eens dat specialisatie op het gebied van longaandoeningen een sterke basis vormt om coronapatiënten te kunnen begeleiden in hun revalidatietraject.

Om aanvullende expertise te verkrijgen op het gebied van corona is een e-learning module gevolgd door onze longfysiotherapeuten met achtergrondinformatie over het virus en de focus op de behandeling van ex-coronapatiënten. Het gaat hierbij om patiënten die besmet zijn geweest met corona maar hier nu van genezen zijn. Deze patiënten zijn echter nog niet hersteld en kampen over het algemeen met fysieke en mentale problemen.
Gezien het brede spectrum van problematiek waar coronapatiënten mee in aanraking komen, zorgt Formupgrade voor een multidisciplinair netwerk. Er zijn in de buurt van de eigen praktijk, dus in de woonomgeving van de patiënt, korte communicatielijnen gelegd met de huisarts, diëtiste en ergotherapeut.
Stuur een email naar info@formupgrade.nl om de mogelijkheden te bespreken. Fysiotherapie na corona wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt hierbij recht op 50 behandelingen.
Vorig bericht
Wat is referred pain?
Volgend bericht
Het belang van rust na een training